Logo

Het GGMD logo heeft in 2021 een restyle gekregen, waarbij het groene beeldelement is verkleind om meer ruimte te geven het GGMD letterbeeld en pay-off eronder.

Elk logo is zowel te downloaden voor digitaal gebruik als voor drukwerk. Het verschil lees je hieronder:

Download t.b.v. digitaal gebruik (.jpg en .png)

Dit zijn pixel afbeeldingen, geschikt voor beeldscherm en digitale documenten. In print kunnen ze rafelig overkomen i.v.m. de pixels. De .jpg afbeeldingen hebben een witte achtergrond. De .png afbeeldingen hebben een transparante achtergrond.

Download t.b.v. drukwerk (.pdf)

Dit zijn vector afbeeldingen in CMYK (full colour) en kunnen door de gebruikte ankerpunten en lijnen eindeloos vergroot worden zonder kwaliteitsverlies. Gebruik deze varianten dus voor druk- en printwerk.

Sjablonen. PPT en DOC

Sjablonen voor Powerpoint en Word zorgen voor een uniforme uitstraling. Bij Powerpoint is gekozen voor de beeldelementen logo en curve met slogan.

Het Word-document bevat het lettertype en ook de H1, H2 en H3. Deze koppen zijn in GGMD-rood of GGMD-groen uitgevoerd.

Downloads

Hieronder staan de sjablonen voor Powerpoint, een Word-document en een brief in Word die met een vensterenvelop is te versturen.

(Kijk in je map met downloads)

Social media

GGMD is online te vinden op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn. De elementen logo, kleur en curve zijn terug te vinden in de social media sjablonen.
 
Logo bovenaan, curve onderaan. Als achtergrond een foto met mensen. Bij voorkeur zelfgemaakte foto’s van collega’s en cliënten. Als deze foto niet voorhanden is gebruiken we stockphotos.

Teksten

De teksten staan in witte letters op een transparant groene achtergrond. De transparantie is afhankelijk van de lichtheid van de achtergrondafbeelding. Maximaal twee teksten over de foto. In de tekst bij het plaatsen van de foto zetten we de link naar de desbetreffende site, bijvoorbeeld naar ggmd.nl of naar werkenbijggmd.nl

Voorbeelden

voorbeeld voor huisstijlboek

Presentatie narrowcasting

Bijvoorbeeld ziekenhuizen, huisartsen en audiciëns hebben vaak een narrowcasting systeem. Deze presentatie kan worden gebruikt door die verwijzers. 

Voorbeeld (downloadknop voor pdf daaronder)

GGMD presentatie 2023

Font

Online: Calibri
Drukwerk: Myriad Pro

Curve onderaan een uiting

Het brand-element van GGMD is de curve. Een licht golvend element die een uiting of een foto ‘afsluit’. De curve loopt altijd omhoog, gezien van links naar rechts. De opgaande lijn staat voor Beter door het leven.

Gebruik van de curve onderaan een uiting

De curve onderaan een uiting bestaat uit een rode lijn, een witte tussenruimte en een groen volvlak. Het element beslaat (incl. lijn) tussen de de 7,5 en 15% van de hoogte van de uiting.

De verschillende varianten van de curve zijn te downloaden als .pdf en zowel digitaal als in drukwerk te gebruiken.

A4 staand - 210 mm breed

Het drukbestand .pdf heeft 2 mm extra beeld rondom en is dus 214 mm breed.

A4 liggend of A3 staand - 297 mm breed

Het drukbestand .pdf heeft 2 mm extra beeld rondom en is dus 301 mm breed.

De curve binnen de zetspiegel

Omdat de meeste printers niet aflopend kunnen printen is er ook een oplossing voor de curve binnen een zetspiegel. Hierbij vervalt het groene volvlak. De rode lijn blijft dan binnen de marges of zetspiegel van het document. Pas deze vorm toe in word-templates.

De verschillende varianten van de witte curve zijn te downloaden als .pdf door op de illustratie te klikken. En zijn zowel digitaal als in drukwerk te gebruiken.

A4 staand - 210 mm breed (.pdf)

A4 liggend of A3 staand - 297 mm breed (.pdf)

Curve onderaan een foto

De curve wordt als een rode lijn onderaan over de foto geplaatst. Het element zelf bestaat uit een wit volvlak met daaroverheen de rode lijn.

A4 staand - 210 mm breed

Het drukbestand .pdf heeft 2 mm extra beeld rondom en is dus 214 mm breed.

A4 liggend of A3 staand - 297 mm breed

Het drukbestand .pdf heeft 2 mm extra beeld rondom en is dus 301 mm breed.

Curve in social media berichten

Gebruik van de curve bij een foto

De curve wordt als een rode lijn onderaan over de foto geplaatst. De curve loopt van links naar rechts altijd omhoog. Het element zelf bestaat uit een wit volvlak met daaroverheen de rode lijn. De curve komt maar één keer in een oogopslag voor. Zet je de curve in voor de afsluiting van een foto, dan kan er onderaan niet nog een curve worden toegepast.

De verschillende varianten van de curve zijn te downloaden als transparante .png en kunnen over een foto geplaatst worden.

Kleurcodes

Rood

CMYK: 0/92/100/0
0 cyaan
92 magenta
100 geel
0 zwart

RGB: 238/59/36
238 rood
59 groen
36 blauw

HEX: #EF3B24

Groen

CMYK: 100/0/100/50
100 cyaan
0 magenta
100 geel
50 zwart

RGB: 0/101/46
0 rood
101 groen
46 blauw

HEX: #00652E

Colofon

Hoofdredactie:

Marijn Krijger

Marketing & Communicatie GGMD

Concept en uitvoering

Videoproductie

Script NGT

Mariska Bijsterveld

Nederlandse Gebaren 

Lieke Vlasveld

Met dank aan:

Hetty van Oldeniel
Kim Hoeks

contact

sluit venster